SADRŽAJ

 

PRETPLATA

Naručite pretplatu na 12 mjeseci po cijeni 87.5 kn (€11,62) mjesečno.
Naručite pretplatu na 6 mjeseci po cijeni 99.83 kn (€13,25) mjesečno. 

Glavni urednik

Poštovani,

kao korisnik online časopisa Savjetnik za računovodstvo i poreze uz pomoć svojih korisničkih podataka možete koristiti tražilicu i pregledavati sve tekstove iz ranije objavljenih brojeva časopisa. Vjerujemo da ćete naći veliki broj korisnih informacija koje će vam pomoći pri rješavanju zadataka na koje nailazite u svakodnevnom poslovanju. 

Što ćete naći u online časopisu:

  • Aktualne članke – autorske članke u vezi zakonskih izmjena ili problematičnih situacija koje često dovode do nedoumica, a tiču se svih vrsta poreza i računovodstva
  • Pitanja i odgovore – odgovore na pitanja korisnika portala uz koje možete naučiti više o nekoj temi ili uz pomoć tražilice naći odgovor na pitanje koje se i vama postavlja u poslovanju
  • Novosti – kratke obavijesti o novostima iz područja računovodstva i poreza

Pogodnosti online časopisa:

  • Online časopis  je novi način učenja i pouzdan izvor aktualnih informacija te konkretnih pojašnjenja primjera iz prakse. Članke možete čitati na računalu, laptopu, tabletu ili pametnom telefonu, a možete ih preuzeti na računalo i čitati u PDF formatu ili isprintati. 
  • Dva puta mjesečno novi broj dolazi na Vaš email u PDF formatu, a svaki dan u mjesecu u bilo koje vrijeme možete na onnut.dashofer.hr pregledavati sve do sada objavljene tekstove i koristiti tražilicu da brzo i jednostavno pronađete baš ono što u tom trenutku želite čitati. 

Tim autora

Ksenija Kramar, dipl.oec., ovlašteni revizor i porezni savjetnik

Završila je Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu 1981. godine. Radno iskustvo stjecala je radom u Ljubljanskoj banci d.d. Zagreb. Zajedno sa suosnivačima razvila je neovisnu tvrtku za reviziju, računovodstvo i porezno savjetovanje Krako – Revizija d.o.o. Zagreb gdje danas radi na radnom a mjestu člana uprave društva zadužena za područje revizije i poreznog savjetovanja. Osnivač je društva Kramar Porezno Savjetovanje j.t.d. Zagreb specijaliziranog za usluge poreznog savjetovanja s Odobrenjem za rad ministra financija Republike Hrvatske. Posjeduje zvanja i certifikate ovlaštenog poreznog savjetnika, ovlaštenog revizora, te ovlaštenog računovođe. Asistent je na Visokoj politehničkoj školi u Zagrebu - kolegij "Računovodstvo i financije".

Silvija Pretnar Abičić, mr.sc., ovlašteni revizor i interni revizor

Završila je Poslijediplomski studij Računovodstvo, revizija i financije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu 2012. godine. Ovlašteni je revizor od 2008. godine i interni revizor (specijalist za gospodarstvo) od 2009. godine. Osnivačica je i direktorica društva ACQUIRO ASSURANCE & AUDIT d.o.o. registriranog za reviziju, poslovno savjetovanje te ostale usluge iz područja financija i računovodstva.

Vedran Bradara, dipl. oec., ovlašteni revizor

Završio je Ekonomski fakultet u Zagrebu. Radno iskustvo stjecao je u privatnom poduzeću koje se bavi računovodstvom i revizijom. Nakon rada na računovodstvenim poslovima i stečenog praktičnog znanja položio je stručni ispit pri Hrvatskoj revizorskoj komori, te ga kao ovlaštenog revizora odlikuje višegodišnje iskustvo.

Vesna Varšava, bacc.oec.

Radila je 13 godina u privatnom sektoru gdje je stekla neprocjenjivo iskustvo u praksi kao voditelj komercijale, referent nabave, administrator, pomoćni računovođa. 2008.godine upisuje stručni studij Računovodstva i Financija pri Sveučilištu u Splitu koji završava 2011.godine čime stječe naziv stručna baccalaurea ekonomije. Godine 2013.godine osniva društvo Solventa j.d.o.o. za računovodstvo i usluge te teorijska i praktična znanja iz područja računovodstva, financija i poreza izravno primjenjuje u svakodnevnom radu.

 

 Pošaljite nam povratnu informaciju
Što mislite o našem portalu?
Vaša poruka je uspješno poslana.
Input: